RR_tulemukaanbanner

VALTAKUNNALLINEN KEVÄTLERI REPOVEDELLÄ, VALKJÄRVEN LEIRIKESKUKSESSA, 19.-21.5. 

 

Repovesi on hieno paikka patikoida tai meloa. Meidän kohde on tällä kertaa patikointiin sopivampi... lähellä leirialuetta on mm. Olhavanvuori, Mustanlamminvuori ja Kirnukangas! Kannattaa lähteä kauempaakin tähän kauniiseen luontoon!

  • Ilmoittautuminen 30.4. mennessä nettisivuilla. 
  • Leirimaksu RRF:n puolesta 5 €, matkat ja leiriruuat tukikohdittain. 
  • Saapuminen perjantaina 19.5. illalla ja lähtö sunnuntaina 21.5. n. klo 12.00
  • Luvassa kauniita maisemia, hyvää seuraa, ehkä patikointia, hauskanpitoa ja hyviä muistoja. 

JOKAINEN RANGERI ON KUTSUTTU! Nähdään siellä! Tässä vielä muuta infoa: 


- Leiripaikkamme on VALKJÄRVEN LEIRIALUE. Tutustua voit osoitteessa:  www.repovedenkansallispuisto.fi/valkjärvenleirialue Saapuminen alueelle SAARIJÄRVI parkkialue, navigaattoriosoite; Kuismantie 990, Kouvola

- Leirialueelle on käveltävä 1.8 km. Ottakaa huomioon pakatessanne, että tavarat pitää kantaa. Leirillä majoitutaan teltoissa, jotka jokainen tukikohta huolehtii itselleen, samoin ruokailut järjestetään tukikohdittain. Makuupussit ja makuualusta ynnä muu retkiväline hyvä olla mukana!

- Lapsen huoltajan tulee ilmoittaa lapsensa nettilomakkeella, samoin kaikki leirille osallistuvat aikuiset. RRF toimittaa tukikohtien päälliköille listat ilmoittautuneista tarkistettavaksi, kun ilmoitusaika on päättynyt.

- Aikataulusta sen verran, että lauantai on vapaasti toteutettava vaelluspäivä. Koulutustakin on tiedossa; NMRC-miehistökoulutus lauantai päivän aikana, infoa myöhemmin.

Kevät terveisin,  Päivi Meskanen (leirinjohtaja) ja operatiivinen ryhmä
Infoa lisää myöhemmin!