Tulosta

VALTAKUNNALLINEN KEVÄTLERI REPOVEDELLÄ, VALKJÄRVEN LEIRIKESKUKSESSA, 19.-21.5. 

 

Repovesi on hieno paikka patikoida tai meloa. Meidän kohde on tällä kertaa patikointiin sopivampi... lähellä leirialuetta on mm. Olhavanvuori, Mustanlamminvuori ja Kirnukangas! Kannattaa lähteä kauempaakin tähän kauniiseen luontoon!

JOKAINEN RANGERI ON KUTSUTTU! Nähdään siellä! Tässä vielä muuta infoa: 


- Leiripaikkamme on VALKJÄRVEN LEIRIALUE. Tutustua voit osoitteessa:  www.repovedenkansallispuisto.fi/valkjärvenleirialue Saapuminen alueelle SAARIJÄRVI parkkialue, navigaattoriosoite; Kuismantie 990, Kouvola

- Leirialueelle on käveltävä 1.8 km. Ottakaa huomioon pakatessanne, että tavarat pitää kantaa. Leirillä majoitutaan teltoissa, jotka jokainen tukikohta huolehtii itselleen, samoin ruokailut järjestetään tukikohdittain. Makuupussit ja makuualusta ynnä muu retkiväline hyvä olla mukana!

- Lapsen huoltajan tulee ilmoittaa lapsensa nettilomakkeella, samoin kaikki leirille osallistuvat aikuiset. RRF toimittaa tukikohtien päälliköille listat ilmoittautuneista tarkistettavaksi, kun ilmoitusaika on päättynyt.

- Aikataulusta sen verran, että lauantai on vapaasti toteutettava vaelluspäivä. Koulutustakin on tiedossa; NMRC-miehistökoulutus lauantai päivän aikana, infoa myöhemmin.

Kevät terveisin,  Päivi Meskanen (leirinjohtaja) ja operatiivinen ryhmä
Infoa lisää myöhemmin!