Rangereiden perinteinen valtakunnallinen kevätleiri lähestyy jälleen. Leirin teemana on RISTIIN RASTIIN, ja se järjestetään Evon leirialueen Kymppi-lohkolla Hämeenlinnan Lammilla 18.-20.5.2018. Luvassa on hauskoja aktiviteetteja, yhdessäoloa, ristiin rastiin menoa, raamattuhetkiä, nuotion ääressä oloa, vauhtia ja uusia ystäviä. Leirin hinta on 7 €.

 

Leirille saavutaan omin (tukikohdan järjestämin) kyydein perjantaina illalla – klo 19 mennessä olisi hyvä olla paikalla. Leiri päättyy sunnuntaina klo 12.30 Leirille osallistutaan siis omien ohjaajien kanssa.

Ruokailut ja majoittautuminen toteutetaan taas tukikohdittain. Jokainen tukikohta huolehtii siis itsellensä sekä
omat ruuat trangioineen tai vastaavien välineiden kera että oman telttansa tai laavunsa mukaan. RRF tarjoaa kuitenkin kaikille lauantain päivällisen, joka kuuluu leirin hintaan.

Alueen vieressä on mainio parkkipaikka, vettä ja polttopuita saa ja kuivakäymäläkin löytyy.
Ilmoittautumiset osoitteessa www.royalrangers.fi tai sitten kootusti samoilla tiedoilla tukikohtana Visalle 6.5.2018 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen vielä leirikirje.

Toivottavasti näemme leirillä!

Toivottelee,
Visa Lehtinen, leirinjohtaja (045-6389553, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

 HUOM! Muuttunut aika! 

 

Me emme varmaankaan koskaan ole johtajina valmiita, vaan aina voimme oppia uutta, innostua uudelleen ja löytää uutta puhtia. Olit sitten kokenut rangeri-ohjaaja, toiminnasta kiinnostunut henkilö tai joku muu, mutta haluat kehittää itseäsi, ilmoittaudu mukaan. 

NRMC tarjoaa sinulle, mahdollisuuden kehittää itseäsi ja omaa johtajuuttasi sekä oppia uusia työkaluja. Tarjolla on hauskaa oppimista erilaisin metodein hienon ryhmän kanssa - tule, opi ja ylläty omista taidoistasi. 

NRMC on uuden Royal Rangers -opetussunnitelman mukainen koulutus, joka innostaa matkaan ja antaa loistavat valmiudet soveltaa mentoroivaa lähestymistapaa seurakuntien lapsi- ja nuorisotyössä. Koulutus pyrkii opastamaan  uusia ja vanhoja johtajia siihen, kuinka me puolestamme voimme olla opetuslapseuttamassa lapsia ja nuoria. Erilaiset oppijat, tilat, toiminnallisuus ja toki hengellinen turvallisuus huomioon ottava koulutus haastaa ja innostaa.

Koulutus on tiivis paketti sisälteäen sekä käytännön tekemisen, että teoreettisen opetuksen kautta tapahtuvaa oppimista. NRMC-koulutus alkaa perjantaina 4.8. klo 12:00 (alustava kellonaika) ja päättyy sunnuntaina 6.8. klo 13:00 (alustava kellonaika)

Ilmoittaudu viimeistään 10.7. mennessä osoitteessa http://www.ikopisto.fi/nrmc 

Lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Ihanaa kevättä toivottaen,

Eri alojen ammattilaiset, jotka toimivat kouluttajina

RR operatiivinen

 

 

 

 

(In English)

Valitettavasti leiri on peruttu liian vähäisen osallistujamäärän takia. 

 

 

(Katso suomeksi tästä)   There was not enough participants so we had to cancel the camp! Sorry about that. 

 

Vuoden 2016 mahtavin juttu on Eurocamp2016, joka kokoaa Euroopan rangerit tällä kertaa Puolaan. Ota yhteyttä tukikohtaasi jos haluat mukaan! Tarkemmat ohjeet löytyvät kun kirjaudut sisään.