Rangereiden perinteinen valtakunnallinen kevätleiri lähestyy jälleen. Leirin teemana on RISTIIN RASTIIN, ja se järjestetään Evon leirialueen Kymppi-lohkolla Hämeenlinnan Lammilla 18.-20.5.2018. Luvassa on hauskoja aktiviteetteja, yhdessäoloa, ristiin rastiin menoa, raamattuhetkiä, nuotion ääressä oloa, vauhtia ja uusia ystäviä. Leirin hinta on 7 €.

 

Leirille saavutaan omin (tukikohdan järjestämin) kyydein perjantaina illalla – klo 19 mennessä olisi hyvä olla paikalla. Leiri päättyy sunnuntaina klo 12.30 Leirille osallistutaan siis omien ohjaajien kanssa.

Ruokailut ja majoittautuminen toteutetaan taas tukikohdittain. Jokainen tukikohta huolehtii siis itsellensä sekä
omat ruuat trangioineen tai vastaavien välineiden kera että oman telttansa tai laavunsa mukaan. RRF tarjoaa kuitenkin kaikille lauantain päivällisen, joka kuuluu leirin hintaan.

Alueen vieressä on mainio parkkipaikka, vettä ja polttopuita saa ja kuivakäymäläkin löytyy.
Ilmoittautumiset osoitteessa www.royalrangers.fi tai sitten kootusti samoilla tiedoilla tukikohtana Visalle 6.5.2018 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen vielä leirikirje.

Toivottavasti näemme leirillä!

Toivottelee,
Visa Lehtinen, leirinjohtaja (045-6389553, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)