HUOM! Muuttunut aika! 

 

Me emme varmaankaan koskaan ole johtajina valmiita, vaan aina voimme oppia uutta, innostua uudelleen ja löytää uutta puhtia. Olit sitten kokenut rangeri-ohjaaja, toiminnasta kiinnostunut henkilö tai joku muu, mutta haluat kehittää itseäsi, ilmoittaudu mukaan. 

NRMC tarjoaa sinulle, mahdollisuuden kehittää itseäsi ja omaa johtajuuttasi sekä oppia uusia työkaluja. Tarjolla on hauskaa oppimista erilaisin metodein hienon ryhmän kanssa - tule, opi ja ylläty omista taidoistasi. 

NRMC on uuden Royal Rangers -opetussunnitelman mukainen koulutus, joka innostaa matkaan ja antaa loistavat valmiudet soveltaa mentoroivaa lähestymistapaa seurakuntien lapsi- ja nuorisotyössä. Koulutus pyrkii opastamaan  uusia ja vanhoja johtajia siihen, kuinka me puolestamme voimme olla opetuslapseuttamassa lapsia ja nuoria. Erilaiset oppijat, tilat, toiminnallisuus ja toki hengellinen turvallisuus huomioon ottava koulutus haastaa ja innostaa.

Koulutus on tiivis paketti sisälteäen sekä käytännön tekemisen, että teoreettisen opetuksen kautta tapahtuvaa oppimista. NRMC-koulutus alkaa perjantaina 4.8. klo 12:00 (alustava kellonaika) ja päättyy sunnuntaina 6.8. klo 13:00 (alustava kellonaika)

Ilmoittaudu viimeistään 10.7. mennessä osoitteessa http://www.ikopisto.fi/nrmc 

Lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Ihanaa kevättä toivottaen,

Eri alojen ammattilaiset, jotka toimivat kouluttajina

RR operatiivinen